Η εταιρεία ΠΛΑΝΗΤΑΣ ΑΕ ιδρύθηκε το 2002 ως μια διεπιστημονική εταιρεία για επενδύσεις και ανάπτυξη στον τομέα των ακινήτων από τον Γιώργο και την Ελένη Κολλιόπούλου. Το 2002 οι ιδρυτές και μέτοχοι επένδυσαν σε ένα πολυώροφο κτίριο γραφείων 800 τ.μ. που βρίσκεται στο Χαλάνδρι.

 

Χρησιμοποιώντας την εμπειρία της στον τομέα των επενδύσεων η ΠΛΑΝΗΤΑΣ ΑΕ αποκατέστησε ένα μνημειακό κτήριο 1000 τ.μ. που σήμερα λειτουργεί πλήρως στην Κυψέλη, στο κέντρο της Αθήνας,. Η εταιρεία ΠΛΑΝΗΤΑΣ ΑΕ έχει την διαχείριση του κτιρίου το οποίο είναι διαθέσιμο προς πώληση.

 

Από το 2005 δύο θυγατρικές εταιρείες της ΠΛΑΝΗΤΑΣ ΑΕ λειτουργούν στη Ρουμανία και στη Βουλγαρία στον τομέα του real estate.

 

Στη Ρουμανία έχει χτιστεί ένα πολυώροφο κτίριο στο κέντρο του Βουκουρεστίου περιλαμβάνοντας επαγγελματικούς χώρους, χώρους γραφείων και διαμερισμάτων. Στη Βουλγαρία έχει αγοράσει οικόπεδο, αλλά η κατασκευή δεν έχει ξεκινήσει ακόμα καθώς βρίσκεται στο τελικό στάδιο αδειοδότησης για να πάρει την άδεια οικοδομής.

 

Το 2005 PLANITAS Α.Ε. αγόρασε ένα οικόπεδο 2000 τ.μ. στο νησί της Σκοπέλου, με σκοπό να κτίσει πλήρως επιπλωμένες βίλες με άδεια από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ). Το πλήρες σχέδιο αποτελείται από τέσσερις ανεξάρτητες βίλες τρεις εκ των οποίων περιλαμβάνουν ιδιωτική πισίνα.

 

Μέσα από την παρούσα ιστοσελίδα μπορείτε να δείτε αναλυτικά και να αποκτήσετε πρόσβαση σε πληροφορίες και κρατήσεις για τις δύο νέες βίλες "Joanna" και "Lena". Να μάθετε για την Σκόπελο, να διερευνήσετε τις εύφορες περιοχές και τους κήπους των βιλών, να δείτε τις πισίνες και τις προσφερόμενες υπηρεσίες για κάθε βίλα και να αποφασίσετε ποια θα καλύψει την ανάγκη σας για αξέχαστες διακοπές.

 Villa JOANNA blooking  Villa Lena blooking